Hekwerk 2017-02-20T12:25:12+00:00

Hekwerk van De Jong Constructiewerkplaats

Voor een maatwerk metalen hekwerk van hoge kwaliteit bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres. De Jong is al jaren actief op het gebied van hekwerk. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten metalen hekwerken, van tuinpoorten tot hekken voor een dakterras. Een klassiek smeedijzeren uiterlijk, functioneel spijlenhek tot een modern hek uitgevoerd met glas en RVS. Productie op basis van uw wensen evenals professionele montage op locatie zijn voor ons dagelijkse kost.

Veiligheid staat voorop en het is daarom ook verplicht om op uw dakterras een hek werk te hebben. Bij ons staat veiligheid ook hoog in het vaandel. Iedereen in het bedrijf is VCA-gecertificeerd en ook werken wij volgens de ISO-9001 richtlijnen.

Zowel in staal, RVS en aluminium!

Het is mogelijk om zowel hekwerken te laten maken in staal, roestvrij staal en aluminium. De Jong is een veelzijdig bedrijf, wat aan al uw wensen kan voldoen. Vrijwel elke vorm kan worden gerealiseerd in onze werkplaats te Dordrecht. Samen met ons wordt het ontwerp gerealiseerd. De persoonlijke wensen van u staan hierbij centraal. Hierna zullen wij het hekwerk produceren en in delen monteren. Ter plaatsen worden alle losse delen van het hekwerk in elkaar gezet. Ook dit regelen wij voor u.

Wij maken uw wensen waar

Neem contact met ons op via de knoppen op deze pagina. U kunt online een offerte aanvragen of contact opnemen via onze contactgegevens.

hekwerk

hekwerk

Hieronder enkele voorbeelden van ons hekwerk.