De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Aluminium bordes

De Jong Constructiewerkplaats is een betrouwbare partner op het gebied van constructies en onderdelen van staal, aluminium en RVS. Wanneer u op zoek bent naar een aluminium bordes bent u daarom bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres! Wij hebben veel ervaring en kunnen daarom complexe situaties aan. Wij beschikken over een ontwerpteam die dit graag voor u uit handen neemt en zelfs in staat is om op lastige plekken aan uw wensen te voldoen. Kom langs om uw wensen door te bespreken en vervolgens samen naar de beste oplossingen te kijken!

Aluminium bordes van De Jong Constructiewerkplaats

Naast een aluminium bordes kunt u ook bij ons terecht voor een bordes van RVS of staal. Ook helpen wij u graag met andere constructies en onderdelen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wij zijn een veelzijdig bedrijf en kunnen daarom klussen oppakken die aan uw wensen voldoen. Onze ligging is erg centraal omdat we vlak bij de snelwegen liggen, daarom kunnen wij gemakkelijk voor u het transport van het eindproduct regelen. Voor aluminium bordessen bent u daarom bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor u? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaande knoppen op deze pagina. U kunt een contactformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen. Graag bespreken wij samen met u uw wensen door.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”