De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Aluminium constructie

Bent u op zoek naar ondersteuning bij de productie van een aluminium constructie? Wij, van de Jong Constructiewerkplaats, staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen! Wij zijn ons in de loop der jaren gaan specialiseren in constructiewerken en zijn ook actief in de machinebouw. Hierbij ontwerpen, leveren en monteren wij ook staal, RVS en aluminium in de vorm van halffabricaten of eindproducten. Al onze processen zijn op maat gemaakt, waardoor wij al uw wensen mee kunnen nemen in het ontwerp en de productie van de constructiewerken.

Bent u benieuwd geworden naar onze diensten en bijbehorende kosten? Twijfel niet en vul vrijblijvend het online offerte formulier op onze website in. Wij maken vervolgens een prijsopgave op maat en zullen snel contact met u opnemen.

Aluminium constructie | De Jong Constructiewerkplaats helpt u verder!

Ons team van vakmensen kan u helpen met het ontwerp, de productie, de levering en de montage van aluminium in allerlei verschillende vormen. Onze ontwerpers gaan eerst, onder het genot van een bakje koffie of thee, met u in gesprek over uw wensen voor het betreffende product. Deze nemen zij natuurlijk ook mee in de fabricatie van het product, die door onze geavanceerde machines wordt uitgevoerd. Deze worden door onze specialisten uit de werkplaats in Dordrecht gestuurd.

Vervolgens kan het eindproduct vervoerd gaan worden naar uw bedrijfslocatie, die vanuit onze centraal gelegen werkplaats makkelijk te bereiken is. U kunt er bij ons zelfs voor kiezen om de aluminium constructie te laten monteren. Hiervoor hebben wij meerdere montageploegen lopen, die inmiddels al vele klanten vóór u geholpen hebben.

Meer weten over aluminium constructie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een producent voor een aluminium constructie óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Tot ziens bij De Jong Constructiewerkplaats!

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”