De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Aluminium hekwerk dakterras Dordrecht

Bent u op zoek naar aluminium hekwerk dakterras? Dan kunt u bij De Jong Constructiewerkplaats terecht! De Jong Constructiewerkplaats is een betrouwbare partner op het gebied van constructies en onderdelen van staal, aluminium en RVS en zijn al jaren actief op het gebied van hekwerk. Voor aluminium hekwerk van hoge kwaliteit voor uw dakterras bent u daarom bij ons aan het juiste adres! Graag bespreken wij samen met u, uw wensen door en kijken we vervolgens samen met u naar de beste oplossingen.

Dakterras door De Jong Constructiewerkplaats

In onze goed uitgeruste werkplaats in Dordrecht staat een team van ervaren vakmensen klaar om uw maatwerk te produceren. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten hekwerken, naast hekwerk voor een dakterras ook voor tuinpoorten, etc. Naast aluminium kunt u kiezen voor verschillende materialen zoals staal en RVS. U kunt kiezen voor een klassiek smeedijzeren uiterlijk, functioneel spijlenhek tot een modern hek uitgevoerd met glas en RVS. Wij beschikken over een ontwerpteam die dit graag voor u uit handen neemt en zelfs in staat is om op lastige plekken aan uw wensen te voldoen. Na het produceren kunnen de producten op locatie geplaatst worden door onze montageploegen.

Naast aluminium hekwerk voor uw dakterras helpen wij u graag met andere constructies en onderdelen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Onze werkplaats is centraal gelegen vlakbij de snelwegen, om deze reden kunnen wij gemakkelijk voor u het transport van het eindproduct regelen.

Aluminium hekwerk dakterras Dordrecht – Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in aluminium hekwerk voor uw dakterras? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor u? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de knoppen op deze pagina. Ook is het mogelijk om direct een offerte via de website op te vragen. Graag nodigen wij u dan uit voor een gesprek om samen uw wensen te bespreken.

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”