De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Aluminium hekwerk

Bent u op zoek naar aluminium hekwerk? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres! De Jong Constructiewerkplaats is een betrouwbare partner op het gebied van constructies en onderdelen van staal, aluminium en RVS. Voor aluminium hekwerk bent u daarom bij ons aan het juiste adres! Graag bespreken wij samen met u, de wensen door en kijken we vervolgens samen naar de beste oplossingen. Wij zijn een veelzijdig bedrijf en kunnen daarom klussen oppakken die aan uw wensen voldoen.

Aluminium hekwerk door De Jong Constructiewerkplaats

Wij produceren halffabricaten en eindproducten naar uw wens. In onze goed uitgeruste werkplaats in Dordrecht staat een team van ervaren vakmensen klaar om uw maatwerk te produceren. Door ons team veel ervaring heeft kunnen wij complexe situaties aan. De Jong Constructiewerkplaats beschikt over een ontwerpteam die dit graag voor u uit handen neemt. We zijn zelfs in staat is om op lastige plekken de werkzaamheden uit te voeren. Na het produceren kunnen de producten op locatie geplaatst worden door onze montageploegen.

Naast aluminium hekwerk kunt u ook bij ons terecht voor hekwerk van RVS of staal. Ook helpen wij u graag met andere constructies en onderdelen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Onze werkplaats is centraal gelegen vlakbij de snelwegen, daarom kunnen wij gemakkelijk voor u het transport van het eindproduct regelen.

Contact: Aluminium hekwerk

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor u? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaande knoppen op deze pagina. Vul een contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Graag bespreken wij samen met u de mogelijkheden door.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”