De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Borderrand cortenstaal

De Jong Constructiewerkplaats beschikt over een uitgebreid aanbod borderrand cortenstaal. Cortenstalen borderranden kunnen wij gemakkelijk voor u plaatsen. Aangezien maatwerk mogelijk is bij ons, kunt u uw borderranden van cortenstaal ook in ieder ander gewenst formaat bestellen. Natuurlijk is een borderrand ook uitvoerbaar in andere materialen dan cortenstaal, zoals roestvrijstaal, aluminium en gepoedercoat staal.

Borderrand contenstaal bij De Jong Constructiewerkplaats

Een borderrand cortenstaal past door zijn natuurlijke roestbruine kleur goed in natuurlijke omgevingen zoals tuinen. Het is niet voor niets dat tuinarchitecten graag gebruik maken van cor-tenstalen producten zoals cortenstalen plantenbakken, cor-tenstalen borderranden, corten stalen zuilen of cortenstalen schutting. U kunt het cortenstaal in uw tuin ook terug laten komen in andere accessoires. Combineert u een subtiele cortenstalen borderrand eens met enkele zuilen of plantenbakken van cortenstaal.

We beschikken over een eigen werkplaats. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder met plaatwerk, zetwerk, laswerk en knipwerk op maat. Daarbij gaan we graag met u in gesprek. U heeft veel inspraak in het ontwerpproces. Zo wordt uw constructie geheel naar wens vervaardigd. Uiteraard bezorgen we de constructie en bevestigen deze op locatie. Geniet van onze uitstekende service!

Uw wensen op maat gemaakt

Wilt u een uniek en duurzaam product, op maat gemaakt voor uw tuin? Kies dan voor De Jong Constructiewerkplaats! Wij gaan graag met u in gesprek, om uw wensen waar te maken. Voor voorbeelden van onze tuinprojecten bekijkt u de “Specials” pagina op de website. Onze specialisten zijn zeer ervaren, en maken vrijwel alles op maat voor u. Ook voor restauratie werkzaamheden kunt u terecht bij De Jong Constructiewerkplaats.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een borderrand cortenstaal? U kunt gemakkelijk en snel online bij ons een offerte opvragen voor een stalen trap. Graag ontvangen wij u in een persoonlijk gesprek om hierin de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn u graag van dienst!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”