De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Borderrand staal

Bent u op zoek naar een bedrijf dat borderrand staal levert? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres. Wij leveren kant en klaar, volledig afgelaste borders in 2 en 3mm dikte staal. Deze borderranden kunnen direct in uw tuin geplaatst worden en hebben geen bodem.

De Jong Constrectiewerkplaats

Bij een grote border is het mogelijk om het geheel in onderdelen te leveren en indien gewenst door De Jong Constructiewerkplaats te laten plaatsen. Ook het aflassen van de naden van een borderrand is hierbij een optie zodat alles een geheel wordt.

Wij kunnen door onze jarenlange ervaring de meest complexe situaties aan. Zelfs in de meest lastige situaties, is ons team in staat om aan uw wensen te voldoen. Wij, van De Jong Constructiewerkplaats, kijken samen met u naar de beste oplossing en uiteraard moet deze geheel aan uw eisen en wensen voldoende.

Eindeloze mogelijkheden

Wij, van De Jong Constructiewerkplaats, kunnen een tal van mogelijkheden bieden op het gebied van stalen trappen en bordessen. Daarnaast hebben wij ook veel mogelijkheden voor constructies in andere materialen zoals RVS en aluminium. De Jong Constructiewerkplaats pakt alle klussen aan en is een veelzijdig bedrijf. Wij bieden u dé oplossing voor stalen trappen en bordessen, maar ook als op zoek bent naar een constructie van ander materiaal. Ook voor het transport bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres. Door onze centrale ligging in Dordrecht kunnen wij u helpen.

Heeft u een vraag of wilt u een borderrand staal kopen?

Bij De Jong Constructiewerkplaats kunt u met al uw vragen en ideeën terecht. Stuur ons een mail en we kijken samen welk product bij u in uw tuin past. Kijkt u gerust eens op de pagina maatwerk daar vind u nog veel meer borderranden op maat. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”