De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Bordessen en trappen

Bent u op zoek naar bordessen en trappen? Dan kunt u bij De Jong Constructiewerkplaats terecht! Wij zijn een betrouwbare partner voor het leveren en monteren van constructies en onderdelen in Staal, RVS en aluminium. Daarom bent u voor bordessen en trappen bij ons aan het goede adres!

Bordessen en trappen door De Jong Constructiewerkplaats

Wij kunnen een tal van mogelijkheden bieden op het gebied van bordessen en trappen. Naast het leveren van standaard trappen en bordessen, leveren wij ook diverse andere constructies op maat. Dit ook in verschillende materialen zoals RVS, staal en aluminium. Wij zijn een veelzijdig bedrijf en pakken alle klussen aan. We werken met een ervaren team die ook wanneer het moeilijk wordt, de uitdaging aangaat. Zo kunnen wij ook ook lastige situatie aan en complex maatwerk leveren. Samen met u kijken wij naar de beste oplossingen. Wij zorgen er natuurlijk voor dat deze compleet aan uw wensen voldoen. Ook voor het transport bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres. Door onze centrale ligging in Dordrecht kunnen wij u goed en snel helpen.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar stalen bordessen en trappen? Dan hebben wij voor u dé oplossing. Via de buttons kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om via onze website direct een offerte aan te vragen. Vervolgens nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek om samen naar de mogelijkheden te bespreken.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”