De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Buitentrap met bordes

Bent u op zoek naar een stalen buitentrap met bordes? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats helemaal op de goede plek. De Jong monteert voor u de ideale trap.

Wij leveren en monteren niet alleen constructies en onderdelen van staal maar ook van RVS en aluminium. Daarnaast bieden wij dus ook de buitentrap met bordes. Als u geïnteresseerd bent in het laten monteren van een trap met bordes of van de vele andere diensten die wij u kunnen leveren. Laat het ons dan weten via de website, dan kunnen wij samen met u een gesprek inplannen. Wij bepalen voor u ook gelijk een prijs op maat.

Over De Jong Constructiewerkplaats

Met onze ervaring die wij in de laatste jaren hebben opgebouwd kunnen wij de meest ingewikkelde situaties aan. Wij gaan samen met u kijken wat uw wensen zijn, zodat we de opdracht zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.

Wat De Jong als voordeel biedt, wij nemen u mee in het gehele proces van constructie werk. Het bedrijf is pas tevreden als u dat ook bent. Door onze centrale ligging vlakbij de snelwegen kunnen wij u goed en snel bedienen.

Offerte op maat

Wilt u graag door ons uw trap laten maken? Neem dan gerust contact met ons op via de button. Wat u tevens ook kunt doen is een offerte aanvragen. Zodra wij de offerte binnen krijgen, nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”