De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Constructies van De Jong Constructiewerkplaats

De Jong heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de werken als constructie. Op de Grevelingenweg 12 in Dordrecht ligt de werkplaats van De Jong Staal constructies bedrijf. Door de centrale ligging maakt dit het vervoer van de constructies erg gemakkelijk. In de werkplaats van De Jong wordt elke constructie voor onze klanten gemaakt. 

Voordat een constructie gefabriceerd kan worden, moet er eerst ontworpen en getekend worden. Dit alles gebeurt altijd volledig naar uw wens, u staat centraal! Onze vakmensen zijn hierna in staat om de uitvoering van deze tekeningen waar te maken. Wij hebben hiervoor geavanceerde machines in de constructiewerkplaats staan, die ons in staat stellen om verschillende constructies te kunnen fabriceren. Details staan daarbij hoog in ons vaandel. Wij werken dan ook met de grootst mogelijke precisie.

In het gehele traject staan natuurlijk altijd de veiligheidsnormen en de kwaliteitsnormen voorop. Iedereen in het bedrijf is in het bezit van een VCA-diploma. Tevens werken wij volgens de richtlijnen van de ISO-9001.

Zowel in staal, RVS en aluminium!

Het is mogelijk om zowel een constructie te laten maken in staal als RVS en aluminium. De Jong, te Dordrecht, is een veelzijdig bedrijf wat zowel een staalconstructie kan fabriceren als een constructie in RVS of aluminium.

Wij maken uw wensen waar

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem met ons contact op over een constructie (of meerdere constructies) via onderstaande knoppen. Daar kunt u of een formulier invullen of contact opnemen via de contactgegevens.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”