De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Constructie Papendrecht

De Jong Constructiewerkplaats is uw betrouwbare partner in constructie Papendrecht: constructiewerken en onderdelen in aluminium, staal en RVS. In onze werkplaats in Dordrecht hebben wij ons in de loop van de jaren gespecialiseerd in productie, levering en montage van constructiewerken.

Constructie Papendrecht – Maatwerk

Constructies van De Jong zijn altijd maatwerk producten. Gedurende het hele proces werken wij volgens uw wensen en ideeën. Het ontwerp wordt dan ook naar uw idee getekend en uitgewerkt. Daarnaast houden wij bij de keuze van materialen en het produceren van de constructie rekening met uw wensen. Wij hebben oog voor detail, werken met geavanceerde machines en deskundig personeel. Hierdoor kunnen wij uw wensen realiseren.

Constructie Papendrecht – Kwaliteitsnormen

In ons bedrijf staan kwaliteitsnormen en veiligheidsnormen voorop. Alle medewerkers in de constructie werkplaats zijn daarom vakmensen, en in het bezit van een VCA diploma. Daarnaast werken wij tijdens de productie volgens de ISO-9001 richtlijnen. Ook maken wij gebruik van onze vakkennis en ervaring bij het realiseren van uw constructie.

Neem contact op met De Jong Constructiewerkplaats

Voor een maatwerk, kwalitatieve constructie Papendrecht, neem contact op met De Jong. Dit kan via de contact button, of vraag direct een offerte aan. Onze vakkundige medewerkers staan klaar om uw wensen te realiseren!

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”