De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Constructie staal

Zoekt u naar een professionele en deskundige organisatie die u verder kan helpen in uw zoektocht naar een constructie staal? Wij, van De Jong Constructiewerkplaats, staan graag voor u klaar! Wij zijn al 129 jaar lang een betrouwbare partner voor levering en montage van constructies, machines en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan zowel halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook; u bent bij ons aan het juiste adres!

Wilt u meer informatie over onze producten of dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij vertellen u graag meer en helpen u verder met uw vraagstuk.

Constructie staal | De Jong Constructiewerkplaats is uw specialist!

Maar waarom zou u nou juist uw constructie van staal bij ons afnemen? In onze goed uitgeruste werkplaats in Dordrecht staat een team van ervaren vakmensen klaar om uw maatwerk te produceren. Wij nemen al uw wensen mee in het gehele proces en zorgen ervoor dat het product tot in de detail klopt. Hiervoor gebruiken wij geavanceerde machines, die door vakmensen worden gestuurd.

Daarnaast verzorgen wij ook de levering van het eindproduct op uw bedrijfslocatie. U kunt er bij ons zelfs voor kiezen om het staalproduct te laten monteren. Hiervoor hebben wij meerdere montageploegen lopen, die inmiddels al vele klanten vóór u geholpen hebben.

Kom in contact met ons!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een constructie staal? Vraag direct (en vrijblijvend) een offerte bij ons aan. Dit kunt u doen door het formulier op onze website in te vullen. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”