De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Constructie Zwijndrecht

De Jong Staal is sinds 1892 uw betrouwbare partner op het gebied van constructie Zwijndrecht. Wij bieden voor u constructies in verschillende materialen zoals staal, aluminium en RVS. Daarbij is De Jong Constructiewerkplaats de specialist die u gedurende het gehele proces kunt inschakelen. Wij specialiseren ons in zowel ontwerp als productie, levering en montage van uw constructie.

Constructie Zwijndrecht – Kwaliteitsgarantie

Bij De Jong Constructiewerkplaats staan kwaliteitsnormen hoog in het vaandel. Zo werken wij uitsluitend met zeer geavanceerde machines, en deskundig personeel. Wij houden bij het ontwerp en de productie altijd rekening met de veiligheids- en kwaliteitsnormen. Een constructie van De Jong Staal is daarnaast gegarandeerd maatwerk van begin tot eind.

Wij werken nauw met u samen tijdens het ontwikkelen van de constructie. We bespreken allereerst het ontwerp, de keuze van de materialen en uw overige wensen en ideeën. Tijdens het maken van de constructie combineren wij onze geavanceerde machines met onze vakkennis om aan uw wensen te kunnen voldoen. Onze medewerkers hebben oog voor detail, en uw wensen staan dan ook centraal.

Constructie Zwijndrecht  contact

Neem contact op met De Jong Constructiewerkplaats als u geïnteresseerd bent in onze diensten. Dit kunt u doen via onderstaande contact knoppen, per telefoon of e-mail. We staan klaar om uw constructie te realiseren!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”