De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Constructiebedrijf Dordrecht

De Jong Staal is een betrouwbaar constructiebedrijf Dordrecht. Wij verzorgen staal, RVS en aluminium constructies in de regio. Ook wanneer u op zoek bent naar machinebouw, restauratiewerk, trappen en bordessen en hekwerk bent u bij ons aan het juiste adres. In onze eigen werkplaats kunnen we bovendien speciale constructies op maat realiseren. Te denken valt aan picknicktafels, aankleding van tuinen en tafelframes. Voor in de tuin, op het terras of op openbare plekken.

Heeft u een speciale wens? We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden van onze constructies.

Uitgebreid aanbod

Het aanbod bij Constructiewerkplaats De Jong is zeer uitgebreid. In het gehele traject hebben we veel aandacht voor uw specifieke wensen. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en doen u graag een voorstel op maat. Er wordt tijdens de looptijd van het traject gelet op de reguliere kwaliteitsnormen en veiligheidsnormen. Veilig werken staat hoog in het vaandel. Daarvoor zijn al onze medewerkers in het bezit van een VCA-diploma. De uitvoerders kunnen de constructie bij u op locatie plaatsen. Dat doen ze met veel deskundigheid en precisie.

Materiaalkeuze

Iedere constructie kunt u in de materialen staal, aluminium en RVS laten maken. Uiteraard is het mogelijk om de genoemde materialen te combineren. Heeft u een idee voor een constructie op maat, maar twijfelt u over de juiste materialen? Laat u adviseren door de vakkundige medewerkers van De Jong Constructiewerkplaats! Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze moderne werkplaats in Dordrecht. We zijn gevestigd op De Grevelingenweg, nummer 12.

Constructiebedrijf Dordrecht

Schakel De Jong Constructiewerkplaats in als betrouwbaar constructiebedrijf Dordrecht. Al 125 jaar mogen we iedere soort constructie met veel plezier uitvoeren. Door onze expertise profiteert van een uitstekende service en prijs-kwaliteitverhouding. Heeft u vragen of wilt u graag passend advies? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”