De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Constructies Papendrecht

Voor op maat gemaakte constructies Papendrecht bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres. Wij produceren, leveren en monteren namelijk constructies en onderdelen. We kunnen dit doen met gebruik van verschillende materialen, zoals RVS, aluminium en staal. In onze centraal gelegen werkplaats in Dordrecht hebben wij ons gespecialiseerd in constructie werken.

Constructies Papendrecht – Maatwerk

Onze constructies zijn stuk voor stuk maatwerkproducten. Om die reden werken wij gedurende het hele proces naar uw wensen en ideeën. Daarom wordt het ontwerp naar uw visie getekend en vervolgens uitgewerkt. Bij het kiezen van de materialen en de productie houden wij uiteraard steeds rekening met uw wensen en voorkeuren. Door ons oog voor detail, onze geavanceerde machines en deskundig personeel kunnen wij uw wensen realiseren.

Constructies Papendrecht – Kwaliteitsnormen

Bij De Jong Staalconstructies staan de kwaliteits- en veiligheidsnormen voorop. De medewerkers in onze werkplaats zijn daarom allemaal vakmensen en bezitten minimaal een VCA diploma. Tijdens de productie werken wij volgens de richtlijnen van ISO-9001. Ook bij het realiseren van uw constructies combineren wij onze vakkennis met onze jarenlange ervaring, waardoor we altijd een uitstekende constructie kunnen garanderen. Vervolgens kunt u hier nog jaren plezier van hebben!

Neem contact met ons op

Zoals gezegd bent u voor maatwerk en kwalitatief goede constructies Papendrecht bij De Jong aan het juiste adres! U kunt contact met ons opnemen via de contact button, of direct vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”