De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Constructies Zwijndrecht

Sinds 1892 is De Jong Staal dé specialist als het gaat om constructies Zwijndrecht en omgeving. Voor constructies in staal, RVS en aluminium, bent u bij De Jong Staal aan het juiste adres. Wij zijn de specialist die u gedurende het gehele proces van dienst is. Van ontwerp van de constructie tot aan productie tot aan levering en montage ter plaatse.

Constructies Zwijndrecht – Kwaliteitsgarantie

De Jong Staal heeft kwaliteitsnormen hoog in het vaandel staan. Wij leveren gegarandeerd maatwerk producten van de beste materialen. Daarnaast beschikken wij over zeer deskundig personeel, en geavanceerde machines in onze werkplaats. Concluderend: tijdens het ontwerp, de constructie en de montage houden wij de veiligheidsnormen en kwaliteitsnormen altijd in het oog.

Ook vinden wij het belangrijk om nauw met u samen te werken tijdens het ontwerpen en produceren van uw constructies. Uw wensen en ideeën staan centraal bij het realiseren van de constructie. Daarnaast zullen wij gebruik maken van onze vakkennis en oog voor detail om tot de best mogelijke oplossing te komen. Hierbij hebben wij in onze werkplaats beschikking over zeer geavanceerde machines. Zoals eerder benoemd staan kwaliteit en maatwerk staan bij voorop.

Constructies Zwijndrecht – Contact

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? U kunt direct via onderstaande knoppen contact opnemen met De Jong Constructiewerkplaats, per telefoon of e-mail. U kunt direct een offerte aanvragen, maar ook vrijblijvend terecht met al uw vragen.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”