De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Constructiewerkplaats Papendrecht

De Jong is een zeer gespecialiseerde constructiewerkplaats Papendrecht en omgeving. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in ontwerp, productie, levering en montage van aluminium, RVS en staal constructies. Onze werkplaats is gelegen in Dordrecht, en onze medewerkers beschikken over een ruime vakkennis en ervaring. Bovendien staan wij altijd voor u klaar!

Constructiewerkplaats Papendrecht – Maatwerk

Alle constructies van De Jong constructiewerkplaats worden op maat gemaakt, naar uw wensen en ideeën. Het tekenen en uitwerken van het ontwerp gebeurt daarom geheel volgens uw wensen en eisen. Daarnaast wordt u nauw betrokken bij de keuze van de materialen, en de productie van de constructie. Tot aan de montage en levering houden wij rekening met uw wensen. Vakkundig personeel en jarenlange ervaring. Ofwel gegarandeerd maartwerk va hoge kwaliteit.

Constructiewerkplaats Papendrecht – Onze kwaliteitsnormen

In onze werkplaats werken wij volgens de ISO-9001 veiligheidsrichtlijnen. Daarnaast staan de kwaliteitsnormen hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn daarom vakmensen, minimaal in bezit van een VCA diploma. Wij hebben oog voor detail, en daarmee zorgen we ervoor dat uw constructie aan alle eisen en normen voldoet.

Neem contact op met De Jong constructiewerkplaats

Voor maatwerk uit een gespecialiseerde constructiewerkplaats Papendrecht en omgeving, neemt u contact op met De Jong in Dordrecht. U kunt via de contact button op de website contact opnemen, of vrijblijvend een offerte aanvragen. Ofwel, we helpen u graag uw wensen te realiseren!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”