De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Cortenstaal borderrand

Zoekt u een bedrijf dat cortenstaal borderrand kan maken en leveren? De Jong Constructiewerkplaats is de ideale partner voor u. Voor een betaalbare en hoogstaande borderrand bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres! Benieuwd naar de mogelijkheden van De Jong Constructiewerkplaats? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Belangrijkste eigenschap cortenstaal

Zoals de naam al doet vermoeden, is het staal, in vergelijking tot andere soorten staal, zeer goed bestand tegen corrosie (aantasting van materialen doordat hun omgeving op ze inwerkt). Dit komt door de beschermde laag die het staalsoort vormt door weersinvloeden. De beschermlaag zorgt er voor dat weersomstandigheden niet diep kunnen binnendringen.

Dus wees neerslag en zonnestralen te slim af. En laat uw constructie van cortenstaal maken!

Cortenstaal borderrand bij De Jong Constructiewerkplaats

Cortenstaal kunt u op maat laten (ver)maken bij De Jong Constructiewerkplaats. Wij hebben een goed uitgeruste constructiewerkplaats in Dordrecht. Onze medewerkers kunnen u met ieder idee verder helpen. Door de keuze voor cortenstaal bent u tevens verzekerd van een uitmuntend product met een hoge economische levensduur. Cortenstaal is bovendien optimaal bestendig tegen alle weersverwachtingen.

Contact opnemen

De Jong Constructiewerkplaats levert een cortenstaal borderrand op maat. Heeft u een specifieke wens of een dringende vraag? Wij gaan graag voor u aan de slag. Neem contact op via de website. Voor alle vragen kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”