De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Cortenstaal borderranden

Bent u op zoek naar fraaie cortenstaal borderranden? De Jong Constructiewerkplaats plaats borderranden langs uw plantenborder of kantopsluiting langs uw pad of oprit. Heeft u een ander goed idee? Onze medewerkers helpen u bij het ontwerp- en uitvoering! Cortenstaal is een weerbestendige staalsoort en wordt voornamelijk gebruikt voor de aankleding van tuinen en paden. Ook langs plantenbakken, eettafels en picknicktafels wordt het toegepast. Al met al is het een veelzijdig product dat u in diverse elementen van uw tuin kunt gebruiken. Daarbij heeft het een hoge economische levensduur, waardoor u er jarenlang van kunt genieten. Ideaal!

Voor een betaalbare en hoogstaande borderrand bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres! Benieuwd naar de mogelijkheden van De Jong Constructiewerkplaats? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Cortenstaal borderranden op maat laten maken

Cortenstaal kunt u op maat laten (ver)maken bij De Jong Constructiewerkplaats. Wij hebben een goed uitgeruste constructiewerkplaats in Dordrecht. Onze medewerkers kunnen u met ieder idee verder helpen. Door de keuze voor cortenstaal bent u tevens verzekerd van een uitmuntend product met een hoge economische levensduur. Cortenstaal is bovendien optimaal bestendig tegen alle weersverwachtingen.

Wat is cortenstaal?

Cortenstaal kenmerkt zich door haar roestbruine kleur. Het is een staalsoort die een roest uiterlijk krijgt zoals gewoon staal. Maar de kern wordt niet aangetast. Hierdoor is cortenstaal is volledig weerbestendig. Het is zeer goed te gebruiken bij constructies die gedurende het hele jaar in de buitenlucht moeten staan. Cortenstaal is alleen als plaatmateriaal te verkrijgen, van diverse diktes.

Cortenstaal borderranden bestellen

Heeft u tussentijdse vragen over cortenstaal borderranden? Neem gerust contact op met De Jong Constructiewerkplaats via onze website. Ook kunt u een prijsindicatie opvragen. We zijn u graag van dienst! Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”