De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Cortenstaal in de tuin Dordrecht

Als u op zoek bent naar cortenstaal in de tuin Dordrecht, neem dan contact op met De Jong Constructiewerkplaats. Roestig staal wordt steeds vaker gebruikt in tuinen en veel tuinontwerpers zijn gek op dit materiaal, genaamd ‘cortenstaal’. Je ziet het gebruik van cortenstaal bij gebouwen, bruggen, muren, hekken of zelfs in kunst. Het materiaal is ook zeer populair in de architectuur, bouwtechniek en vooral, in de landschapsarchitectuur.

Cortenstaal in de tuin Dordrecht biedt een combinatie van sterkte en duurzaamheid

  • de specifieke tinten zijn gemakkelijk te mengen in de algemene landschap
  • het is goed verkrijgbaar
  • het straalt warmte uit

Op maat gemaakte cortenstaal in de tuin Dordrecht?

De Jong Constructiewerkplaats levert cortenstaal op maat. Voor specifieke wensen kunt u altijd bij ons terecht en wij gaan graag voor u aan de slag. U kunt contact met ons op nemen via de website.

Natuurlijk kunt u ook onze vorige projecten bekijken met cortenstaal om inspiratie op te doen voor uw constructie. Met passie en enthousiasme proberen wij een constructie te maken naar uw gewenste stijl.

De Jong Constructiewerkplaats

Al sinds 1892 bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaring is een enorme pre in deze branche, dit vormt ons tot een betrouwbare partner in het monteren en het leveren van onderdelen en constructies in verschillende soorten materiaal. Zowel voor uw (roestvrij) staalwerk als aluminiumwerk bieden wij een breed gamma van halffabricaten als eindproducten aan. Wij maken uw wensen waar! Welke dan ook.

In de goed uitgeruste werkplaats te Dordrecht staat een team van ervaren vakmensen klaar om uw maatwerk te produceren. Hierna worden de producten op locatie geleverd of gemonteerd door onze montageploegen.

Wilt u meer weten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via de onderstaande knop. Kom gerust langs om de mogelijkheden door te bespreken bij ons op kantoor met een kop koffie.

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”