De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Cortenstaal plantenbak Dordrecht

Wilt u een cortenstaal plantenbak Dordrecht in uw tuin? De Jong staal maakt al uw stalen tuinaankleding en -meubelen op maat voor u. Kunt u het verzinnen? Dan kunnen wij het vast en zeker produceren! Cortenstaal is een veelzijdig materiaal, en wordt vaak gebruikt voor aankleding van tuinen. Denk hierbij naast plantenbakken aan bijvoorbeeld frames voor eettafels, of hufterproof picknicktafels. 

De Jong Constructiewerkplaats beschikt over een geavanceerde werkplaats. Hier maken we uw producten met veel deskundigheid en precisie volledig op maat. Dan doen we al 125 jaar! Waar wacht u nog op? Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk de specials op de website.

Cortenstaal plantenbak Dordrecht – Het materiaal

Cortenstaal is te herkennen aan haar roestbruine kleur. Het is een staalsoort die een roest uiterlijk krijgt zoals gewoon staal. Alleen wordt de kern niet aangetast. Hierdoor is cortenstaal is volledig weerbestendig. Het is zeer goed te gebruiken bij constructies die gedurende het hele jaar in de buitenlucht moeten staan. Cortenstaal is alleen als plaatmateriaal te verkrijgen, van diverse diktes.

Uw wensen op maat gemaakt bij De Jong Staal

Wilt u een uniek en duurzaam product, op maat gemaakt voor uw tuin? Kies dan voor De Jong Constructiewerkplaats! Wij gaan graag met u in gesprek, om uw wensen waar te maken. Voor voorbeelden van onze tuinprojecten bekijkt u de “Specials” pagina op de website. Ook voor hekwerken, trappen, bordessen en andere constructies van staal, aluminium en RVS bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten zijn zeer ervaren, en maken vrijwel alles op maat voor u. Ook voor restauratie werkzaamheden kunt u terecht bij De Jong Staal.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de gegevens op de website. U kunt ook direct een offerte aanvragen om inzicht te krijgen in de kosten. We zijn u graag van dienst!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”