De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Cortenstaal tuin Dordrecht

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt Cortenstaal tuin Dordrecht meubel of -aankleding? De Jong Constructiewerkplaats maakt producten van Corten staal op maat. Als u het kunt verzinnen, kunnen wij het zeker en vast produceren. Cortenstaal is een zeer veelzijdig materiaal, en het is uitermate geschikt voor de aankleding van uw tuin. Hierbij kunt u denken aan onverwoestbare picknick tafels en frames voor eettafels. Verschillende voorbeelden kunt u op onze website vinden.

De Jong Constructiewerkplaats produceert al 125 jaar diverse constructies. Voor binnen en buiten. Zakelijk of particulier. Dat doen we vanuit onze gemoderniseerde werkplaats, waar we uw constructie met veel nauwkeurigheid op maat maken. Benieuwd geworden naar onze mogelijkheden? Neem contact op!

Cortenstaal tuin Dordrecht voor uw projecten

Cortenstaal is te herkennen aan de typische roestbruine kleur. Het is een staalsoort die een roest uiterlijk krijgt zoals gewoon staal. Maar de kern wordt niet aangetast. Hierdoor is cortenstaal is volledig weerbestendig. Het is zeer goed te gebruiken bij constructies die gedurende het hele jaar in de buitenlucht moeten staan. Cortenstaal is alleen als plaatmateriaal te verkrijgen, van diverse diktes.

Op maat gemaakt bij De Jong Constructiewerkplaats

Wanneer u uw tuin aankleding of -meubelen op maat laat maken bij De Jong Constructiewerkplaats, leveren wij u gegarandeerd een zeer duurzaam en uniek product. Bekijk voor verschillende afgeronde projecten de “specials” pagina op de website. Naast deze op maat gemaakte tuinproducten van cortenstaal, kunt u bij ons terecht voor staal, RVS en aluminium hekwerken en constructies. Ook voor restauratiewerkzaamheden bent u bij onze ervaren specialisten aan het juiste adres.

Voor meer informatie over al ons constructiewerk kunt u onze website bekijken. Heeft u een persoonlijke vraag? Neem dan gerust contact op met ons, of laat een bericht achter. U kunt ook direct een gepersonaliseerde offerte aanvragen. De Jong Constructiewerkplaats maakt uw wensen waar!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”