De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Cortenstaal tuinafscheiding Dordrecht

Een cortenstaal tuinafscheiding Dordrecht kent vaak een strak design met meerdere toepassingsmogelijkheden. De Jong Constructiewerkplaats kan dit allemaal voor u regelen. Zo hebben tuinafscheidingen gemaakt uit cortenstaal de functionaliteit als schutting en inkijk en beschutten ze meteen ook tegen zon en wind. Als we kijken naar bijvoorbeeld de cortenstaal wanden dan hebben deze de functie als schutting en tuinafscheiding, maar kunnen ze ook goed worden toegepast als kunstobject. Zo geldt dit ook zeer zeker voor de tuinschermen. Prachtige schermen die ook voor meerdere functiemogelijkheden kunnen dienen.

Bent u direct nieuwsgierig? Neem dan via de knoppen op deze pagina contact met ons op.

Cortenstaal tuinafscheiding Dordrecht door De Jong Constructiewerkplaats

Wij zijn een betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS en aluminium. De Jong Constructiewerkplaats produceert een breed gamma aan halffabricaten en eindproducten op klant specificatie. In onze goed uitgeruste werkplaats in Dordrecht staat een team van ervaren vakmensen klaar om uw maatwerk te produceren. Hierna kunnen producten op locatie geplaatst worden door onze montageploegen.

‘Wij maken uw wensen waar! Waar dan ook’

Neem via de knoppen op deze pagina contact op met ons. Daar is de mogelijkheid om een formulier in te vullen. Ook kan u kiezen om direct contact op te nemen via de weergegeven contactgegevens. U kunt ook langs komen bij ons om een persoonlijk gesprek aan te gaan, zodat wij al uw wensen kunnen bespreken. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”