De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Dakterras hekwerk Dordrecht

Een dakterras is een plek voor ontspanning, en daarbij spelen uitstraling en veiligheid een grote rol. Het is daarom van belang dat rondom uw dakterras hekwerk geplaatst wordt dat niet alleen stijlvol is, maar ook aan alle veiligheidseisen voldoet. De Jong Staal heeft jaren ervaring op het gebied van dakterras hekwerk Dordrecht, en kan hekwerk leveren in staal, roestvrij staal (RVS) en aluminium. Deze voldoet aan alle veiligheidseisen, en wordt vakkundig gemonteerd.

De Jong Constructiewerkplaats bestaat al ruim 125 jaar. Daar zijn we erg trots op! We verzorgen uw dakterras volledig naar wens. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze dakterrassen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Liever een prijsindicatie ontvangen? Ook dat kan! Ga direct door en vul ons formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bepaal zelf de uitstraling van uw dakterras hekwerk Dordrecht

Daarnaast kunt u de uitstraling van het dakterras hekwerk geheel aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur, van klassiek smeedijzer tot modern RVS. In onze werkplaats kunnen vrijwel al uw wensen worden gerealiseerd. Wij hechten grote waarde aan uw persoonlijke wensen, en zullen in nauwe samenwerking met u het ontwerp realiseren.

Constructies van De Jong zijn altijd maatwerk producten. Gedurende het hele proces werken wij volgens uw wensen en ideeën. Het ontwerp wordt naar uw idee getekend en uitgewerkt. Daarnaast houden wij bij de keuze van materialen en het produceren van de constructie rekening met uw wensen. Wij hebben oog voor detail, en werken met geavanceerde machines en deskundig personeel. Hierdoor kunnen wij al uw wensen realiseren.

Wij maken uw wensen waar

Geïnteresseerd in onze diensten, of heeft u een vraag? Neem met ons contact op via de rechts geplaatste knoppen. Onze medewerkers staan u te allen tijde te woord. Ook voor een deskundig advies of vragen over het ontwerpproces kunt u bij ons terecht. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”