De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Dakterras hekwerk

Wilt u graag dakterras hekwerk laten maken? Dan bent u aan het juiste adres bij De Jong Staal! Onze specialisten staan namelijk voor u klaar om de mooiste constructies te maken van staal, aluminium en RVS. Geen opdracht is voor ons te gek en wij maken graag uw ideeën tot werkelijkheid. Naast dat wij u kunnen helpen met hekwerken, kunnen wij u ook voorzien van machinebouw, trappen & bordessen, restauratiewerk en speciale werken.

Als u vragen heeft, dan kunt u deze hier stellen.

Dakterras hekwerk – Bij De Jong Staal zit u goed

Al jarenlang is De Jong Staal actief in het werken met diverse hekwerken. Door de jaren heen hebben de medewerkers veel kennis en ervaring opgedaan, waardoor zij zich hebben kunnen specialiseren. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met het constructuren van tuinpoorten en hekken voor een dakterras. Wist u dat het zelfs verplicht is om op uw dak een hekwerk te hebben, in verband met de veiligheid? Verder is iedereen in ons bedrijf VCA gecertificeerd. Laat uw wensen horen en wij maken het werkelijkheid!

Restauratiewerk

Naast hekwerken, kunnen wij u ook helpen met restauratiewerk. Denk hierbij vooral aan restauratiewerk voor trappen en bordessen, hekwerken en constructiewerken. Omdat wij gespecialiseerd zijn in laswerk, knipwerk en zetwerk, kunnen wij u helpen op veel verschillende gebieden. Het restauratieproces dat nodig is kan worden gedaan op locatie. Als de restauratie een wat lastigere opgave is, zal dit kunnen worden gedaan in onze werkplaats.

Meer weten over een dakterras hekwerk? Neem contact op!

Mocht u nog vragen hebben over dakterras hekwerk, dan kunt u gerust contact opnemen. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook. Tot snel bij De Jong Staal!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”