De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Gietijzeren hek

Bent u op zoek naar een gietijzeren hek? Dan bent u aan het juiste adres bij De Jong Staal! Een prachtig, handgemaakt en authentiek gietijzeren hekwerk is een blikvanger voor uw huis. Bij ons kunt u terecht voor verschillende ijzeren hekwerken van hoge kwaliteit. U kunt bij ons uw persoonlijke wensen en eisen doorgeven, waarmee wij aan de slag gaan. Omdat bij ons veiligheid voorop staat, zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd.

Als u geïnteresseerd bent in een samenwerking met ons, dan kunt u contact met ons opnemen.

Gietijzeren hek – Maak een afspraak bij De Jong Staal

Al jarenlang is De Jong actief op het gebied van diverse hekwerken. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld voorzien van tuinpoorten, hekken voor een dakterras, gietijzeren tuinhekken en andere soorten hekken. De hekwerken zijn in verschillende materialen te maken, namelijk staal, RVS of aluminium. Als u nog niet weet van welk materiaal u uw hekwerk wilt, dan helpen onze medewerkers u hier graag bij. Onze werkplaats is te vinden in Dordrecht. Hier worden de ontwerpen gerealiseerd.

Naast dat wij u kunnen helpen met uw gietijzeren hekwerken, kunnen wij u ook voorzien van ontworpen trappen en bordessen. Onze specialisten kunnen bij u langskomen om te zien wat voor ontwerp het best zal aansluiten. Door onze jarenlange kennis en ervaringen, kunnen wij zelfs op de lastigste plekken een trap of bordes plaatsen. Ook de trappen kunnen worden gemaakt van staal, RVS of aluminium. Een pluspunt van onze locatie in Dordt is dat wij een centrale ligging hebben. Hierdoor kunnen wij u goed en snel bedienen.

Geïnteresseerd in een gietijzeren hek? Neem contact op!

Mocht u nog vragen hebben over de gietijzeren hek opties, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn bij De Jong Staal! Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”