De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Hek werk van De Jong Constructiewerkplaats

Bent u op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve partner voor het produceren en/of leveren van een hek werk? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres. Wij zijn al jaren actief op het gebied van hekwerk, zo kunt u bij ons terecht voor allerlei soorten metalen hekwerken, van tuinpoorten tot dakterras hekwerk. Een klassiek smeedijzeren uiterlijk, functioneel spijlenhek tot een modern hek uitgevoerd met glas en RVS. Wij produceren op basis van uw wensen en het hekwerk wordt professioneel geplaatst op locatie door de montageploeg.

De verschillende mogelijkheden

Het is verplicht om op uw dakterras een hekwerk te hebben vanwege de veiligheid. Ook wij vinden veiligheid erg belangrijk, om deze reden is iedereen in het bedrijf is VCA-gecertificeerd en werken wij volgens de ISO-9001 richtlijnen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor hek werk zoals: staal, roestvrij staal en aluminium. Vrijwel elke vorm kan worden gerealiseerd in onze werkplaats te Dordrecht en zo zorgen wij ervoor dat het hek wek aan uw wensen voldoet. Allereerst maken wij samen met u het ontwerp dat aan uw persoonlijke wensen voldoet. Hierna zullen wij het hekwerk produceren en in delen monteren. Bij u op locatie worden alle losse delen van het hekwerk in elkaar gezet.

Over ons

De Jong Constructiewerkplaats produceert een breed gamma aan halffabricaten en eindproducten op klant specificatie. In onze goed uitgeruste werkplaats in Dordrecht staat een team van ervaren vakmensen klaar om uw maatwerk te produceren. Hierna kunnen producten op locatie geplaatst worden door onze montageploegen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in hek werk van De Jong Constructiewerkplaats? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via de knoppen op deze pagina. U kunt online een offerte aanvragen of contact opnemen via het contactformulier.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”