De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Hekwerk aluminium

Bent u op zoek naar hekwerk aluminium? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De Jong Staal levert diverse aluminium hekwerken van hoge kwaliteit, aangepast aan uw persoonlijke wensen. Bij ons staat, naast uw persoonlijke wensen, de veiligheid voorop. Al onze medewerkers zijn daarom VCA-gecertificeerd, en alle aluminium hekwerken voldoen aan onze kwaliteitsnormen. Het hekwerk zal in samenwerking met u in onze werkplaats worden ontworpen en vervaardigd. Wij zullen het vervolgens in delen vakkundig bij u monteren.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van de hekwerken van De Jong Staal? Neem vrijblijvend contact op met één van onze enthousiaste medewerkers. We helpen u graag verder met vragen, advies of een prijsindicatie. Contact opnemen kan eenvoudig via onze website of klik direct door via de buttons.

Hekwerk aluminium – Uw wensen staan bij ons centraal

De Jong Constructiewerkplaats maakt aluminium hekwerken voor verschillende doeleinden. Hierbij kunt u denken aan balkonhekken, hekwerk voor een dakterras, balustrades en tuinhekken. In het ontwerp van aluminium hekwerk zijn de mogelijkheden eindeloos! Hierbij kunt u denken aan de dikte van de spijlen, het ontwerp van de deklijst of de kleur van het materiaal. Hierbij zijn voor ons uw wensen van groot belang. Vrijwel al uw ideeën kunnen in onze werkplaats worden gerealiseerd. Uw persoonlijke voorkeuren spelen uiteraard een grote rol tijdens het ontwerp van het aluminium hekwerk.

Dankzij onze geavanceerde werkplaats kunnen we uw gewenste hekwerk op maat maken. Een groot voordeel van een aluminium hekwerk is dat het goed bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Daardoor heeft het product een hoge economische levensduur en kunt u er vele jaren van genieten! We leveren het gemaakte product graag bij u af op locatie. Daarna plaatsen onze medewerkers het hekwerk geheel vrijblijvend. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden van onze dienstverlening!

Wij maken uw wensen waar!

Bent u geïnteresseerd in het laten produceren van aluminium hekwerk speciaal voor u gemaakt? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan. Heeft u een vraag of opmerking? Neem contact met ons op via onderstaande knop “contact opnemen“. Onze medewerkers staan u graag te woord! 

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”