De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Hekwerk dakterras

Wilt u graag een hekwerk dakterras laten maken? Of een hekwerk laten plaatsen bij een nieuw dakterras? Dan bent u aan het juiste adres bij De Jong Staal! Voor bijna ieder dakterras is een hekwerk nodig. Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar om uw maatwerk te realiseren. Naast dat wij voor u hekwerk kunnen leveren, kunnen wij u ook helpen bij het maken van trappen en bordessen, restauratie werk en speciale werken. Kortom, er is veel bij ons mogelijk!

Als u de kosten snel inzichtelijk wilt maken, dan kunt u hier een offerte aanvragen. Geheel op maat!

Hekwerk dakterras – De Jong Staal staat voor u klaar

Aluminium hekwerken voor uw dakterras. Erkende en ervaren vakmensen in ontwerp en techniek. Om zo veilig mogelijk te werk te gaan, is ons bedrijf VCA-gecertificeerd. Ook wordt er altijd gewerkt volgens de ISO-9001 lijnen. U kunt er dus verzekerd van zijn dat veiligheid bij ons voorop staat. In onze werkplaats in Dordrecht wordt alles gerealiseerd. Hierbij staan natuurlijk uw persoonlijke wensen centraal. Deze zullen worden doorgenomen bij het bedenken van het ontwerp. Bij het bouwen kan er gebruikt worden gemaakt van verschillende materialen. Zo kunt u kiezen uit RVS, staal en aluminium. Mocht u niet weten waar u goed aan doet, dan willen wij u altijd adviseren.

Speciale aanvragen

Naast onze standaard productieblokken, krijgen wij ook specifieke productieaanvragen van klanten. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn winkelaanvragen, tuinaccessoires, picknicktafels en zelfs aanvragen van illusionisten! Omdat het wat lastiger is om bij deze aanvragen een prijsindicatie te geven, kunt u het beste bij ons een offerte aanvragen. In deze offerte zullen wij u alle informatie geven wat nodig is.

Neem contact op

Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheid voor hekwerk dakterras, dan beantwoorden wij deze graag. U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Tot snel bij De Jong Staal!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”