De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Hekwerk kopen

Wilt u graag hekwerk kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij De Jong Constructiewerkplaats! Onze medewerkers staan namelijk voor u klaar, om de mooiste creaties voor u te kunnen maken. De Jong staat bekend als een betrouwbare partner die al 129 jaar in het vakgebied zit. Door de jarenlange ervaringen en kennis, weten ze u op de juiste manier te helpen. De producten die zij leveren worden gemaakt van staal, RVS of aluminium.

Bent u benieuwds naar wat De Jong Constructiewerkplaats voor u kunt betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Hekwerk kopen | U wordt voorzien bij De Jong Constructiewerkplaats

Wij kunnen u voorzien van de mooiste kwalitatieve hekwerken! Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het maken van verschillende soorten hekken. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij het creëren van tuinhekken, hekken voor op het dakterras, of bijvoorbeeld een mooi spijlenhek. Tijdens het ontwerpen van uw gewenste hekken, kunt u zelf uw wensen en ideeën inbrengen. Samen wordt er besproken wat de mogelijkheden zijn en wordt er een ontwerp gemaakt. Mocht u van tevoren willen weten wat de mogelijke prijsindicatie zal zijn, dan kunt u een offerte via onze website bij ons opvragen.

Laat uw restauratiewerk doen door De Jong Constructiewerk

Is uw hek, bordes of bijvoorbeeld trap aan restauratie toe? Schake dan ook De Jong in! Naast dat wij u kunnen helpen met het creëren van hekwerk, kunnen wij u namelijk ook helpen met het restaureren ervan. Onze specialisten zijn hiervoor opgeleid en weten precies hoe ze de verschillende materialen moeten aanpakken. Mocht u willen weten of wij u kunnen helpen bij het restauratiewerk, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact

Mocht u graag bij ons uw hekwerk kopen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Samen plannen we een afspraak in om de ideeën door te nemen!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”