De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Hekwerk Papendrecht

Zoekt u een betrouwbare, kwalitatieve werkplaats voor het produceren van een hekwerk Papendrecht en omgeving? De Jong constructiewerkplaats is al jarenlang gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van hekwerken op maat. Hierbij heeft u keuze uit RVS, staal of aluminium hekwerken. Onze werkplaats is gelegen in Dordrecht.

Hekwerk Papendrecht – Maatwerk

De Jong streeft ernaar om hekwerken te ontwerpen en produceren, geheel volgens uw wensen en ideeën. Bij het ontwerp en de uitwerking hiervan gebruiken wij uw visie als basis. Daarnaast werken we met u samen bij de keuze van materialen, kleuren en de uitstraling van het hekwerk.

Hekwerk Papendrecht – de mogelijkheden

Een hekwerk kan op veel verschillende plaatsen, zowel binnen- als buitenshuis worden toegepast. De mogelijkheden zijn zeer ruim, doordat wij in onze werkplaats gebruik maken van gespecialiseerde apparatuur, en verschillende materialen of combinaties daarvan. Onze vakkundige medewerkers kunnen een adviserende rol spelen in het samenstellen van uw ideale hekwerk.

Hekwerk Papendrecht – Neem nu contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van De Jong constructiewerkplaats? Neem gerust contact met ons op! Dit kan via de website, hier kunt u ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers staan klaar om u van vakkundig advies te voorzien!

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”