De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Hekwerk roestvrij staal

Bent u op zoek naar een hekwerk roestvrij staal? Bij De Jong Constructiewerkplaats kunt u terecht voor roestvrij stalen (RVS) hekwerk van hoge kwaliteit. Het RVS hekwerk wordt door ons ontworpen en vervaardigd, geheel aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Al onze producten voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen, en onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Hiermee garanderen wij een hoge kwaliteit, van ontwerp tot montage.

Uw wensen staan voorop! | Hekwerk roestvrij staal

Een omheining van roestvij staal kan op vele plekken worden toegepast. Zowel binnenshuis als buitenshuis. Denk hierbij aan balustrades (zowel binnen als buiten), hekwerk voor dakterrassen, tuinhekken of balkonhekken. Daarnaast is er in het ontwerp en de uitstraling van een RVS hekwerk veel mogelijk. Denk hierbij aan kleur, afwerking en combinatie met andere materialen zoals glas. Bij de keuze van de gebruikte materialen, het ontwerp en de uitstraling van het raster staan uw persoonlijke wensen voorop. Het hele proces doorlopen wij in nauwe samenwerking met u, van ontwerp tot het monteren van het eindproduct. Alles voor uw hekwerk roestvrij staal vind u bij De Jong Staal. Meer weten over ons hekwerk? Klik hier.

Wij maken uw wensen waar.

Heeft u interesse in een roestvrij stalen hekwerk? Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem contact op via één van de onderstaande knoppen. Ook bij eventuele vragen staan onze medewerkers u graag te woord! Neem contact met ons op. 

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”