De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Hekwerk staal

Bent u op zoek naar een hoogwaardig hekwerk staal? De Jong Constructiewerkplaats is jarenlang actief op het gebied van hekwerken, en levert stalen hekwerken van hoge kwaliteit. Het stalen hekwerk wordt op maat voor u in onze werkplaats gemaakt, en vakkundig gemonteerd. Bij het vervaardigen en monteren van de hekwerken speelt veiligheid een belangrijke rol. Iedereen in het bedrijf is dan ook VCA-gecertificeerd, en de producten die wij leveren voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen.

Uw persoonlijke wensen staan centraal.

Een stalen hekwerk heeft veel verschillende gebruiksmogelijkheden. Denk hierbij aan een klassiek tuinhek, een balustrade of hekwerk voor een dakterras. Bij het ontwerp en de uitstraling van het het hekwerk zijn er veel verschillende mogelijkheden. Kiest u voor een functioneel spijlenhek, of wilt u uw tuin verfraaien door een hekwerk met een specifiek ontwerp te plaatsen. Bij De Jong Constructiewerkplaats staan uw wensen centraal. Het ontwerp en de uitvoering van het hekwerk doen wij in samenwerking met u. Wanneer het ontwerp is gerealiseerd, monteren wij het stalen hekwerk vakkundig.

Van alle markten thuis

Bij ons is het mogelijk om zowel hekwerken te maken in staal, roestvrij staal en aluminium. Een veelzijdig bedrijf, wat aan al uw wensen kan voldoen. Niks is te veel voor ons. Vrijwel elke vorm van hekwerk dakterras kan in onze werkplaats in Dordrecht gerealiseerd worden.

Misschien heeft u al een idee over de constructie die u wilt plaatsen, maar onze medewerkers helpen u daar graag mee verder. Samen met ons wordt het ontwerp gerealiseerd. Hierna zullen wij het hekwerk produceren en in delen monteren. Ter plaatsen worden alle losse delen van het hekwerk in elkaar gezet. Ook dit regelen we voor u.

Eisen bouwbesluit

Een hekwerk zorgt niet alleen voor u veiligheid, maar ook voor enige privacy. De hekwerken van De Jong Constructiewerkplaats voldoen aan alle eisen uit het bouwbesluit. Wij vinden veiligheid erg belangrijk en om deze reden is iedereen in het bedrijf VCA-gecertificeerd en werken wij volgens de ISO-9001 richtlijnen.

Wij maken uw wensen waar

Geïnteresseerd in onze diensten, of heeft u een vraag of opmerking? Neem contact met ons op via onderstaande knop. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een stalen hekwerk, kunt u direct een offerte aanvragen.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”