De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Hekwerk Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een constructiewerkplaats, voor het ontwerp en de productie van uw hekwerk Zwijndrecht en omgeving? Bij De Jong Staal bent u aan het juiste adres. Sinds 1892 zijn wij namelijk specialist in het ontwerp, de productie en montage van uw hekwerk. Al onze hekwerken zijn maatwerk producten, en hierbij kunt u kiezen uit verschillende materialen.

Uw hekwerk is bij ons in goede handen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van hekwerken van staal, aluminium en RVS. In onze gespecialiseerde werkplaats in Dordrecht produceren wij alleen de beste kwaliteit hekwerken.

Hekwerk Zwijndrecht – Maatwerk product

Hekwerken kunnen vele verschillende toepassingen hebben, zowel binnen- als buitenshuis. Het is daarom belangrijk om bij elke stap nauw samen te werken met de klant. Zo kunnen we er zeker van zijn dat al uw wensen worden gerealiseerd. Hierbij kunt u denken aan de keuze van de materialen, kleuren en uitstraling van uw hekwerk.

Onze deskundige vakmensen gaan aan de hand van uw ideeën aan de slag. Met oog voor detail, een ruime ervaring op dit gebied en de beste machines, zorgen zij ervoor dat u 100% tevreden bent over het eindresultaat.

Hekwerk Zwijndrecht – Neem contact op

Voor een professioneel hekwerk van RVS, aluminium of staal gemaakt naar uw wensen, bent u bij De Jong Staal aan het juiste adres. Neem contact met ons op via onderstaande knop. U kunt bij ons terecht voor vragen, of direct een offerte aanvragen. Contact opnemen, via e-mail of telefoon, is uiteraard geheel vrijblijvend.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”