De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Hout en staal maatmeubelen

Geïnteresseerd in hout en staal maatmeubelen? Bij De Jong Constructiewerkplaats bent u aan het juiste adres! Al sinds 1892 worden er met veel plezier en inzet diverse constructies gemaakt. Wij vervaardigen diverse werken in staal, aluminium en RVS. Ook maatmeubelen van hout en staal kunt u bij ons laten ontwerpen. De Jong Constructiewerkplaats is uw partner voor hoogstaand constructiewerk, tegen een betaalbare prijs.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u? Vraag onze medewerkers om advies! Onze medewerkers helpen u graag verder.

Hout en staal maatmeubelen speciaal voor u gemaakt

Vanuit onze uitgeruste werkplaats in Dordrecht zetten onze vakmensen zich dagelijks met veel plezier in voor allerlei soorten klanten. Zowel organisaties, als particulieren laten zich doorgaans goed adviseren over maatmeubelen. U heeft keuze uit een ruim assortiment materialen. Van hout tot staal. Wij zorgen ervoor dat uw designmeubel precies zo wordt gemaakt, zoals u dat voor ogen heeft. Goede service, met gepast advies, is daarbij key.

Industriële sfeer in huis of op kantoor

Voor de vervaardiging van uw meubels maken wij graag gebruik van de beste houtsoorten. Het samenspel van hout en staal zorgen voor een stevige constructie. Tevens zorgt de verassende combinatie van materialen voor een robuuste uitstraling. Breng de industriële trend in huis met maatmeubelen. Of implementeer deze krachtige sfeer nu ook op kantoor.

Contact

Bent u op zoek naar hout en staal maatmeubelen? De Jong Constructiewerkplaats heeft precies wat u zoekt. Breng een eigentijdse en unieke sfeer in huis door middel van maatmeubels van hout en staal! Neem snel en eenvoudig contact met ons op via onze website. Of klik op de button hiernaast. Onze medewerkers helpen u graag verder in een persoonlijk gesprek.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”