De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

IJzeren constructie

Wilt u een ijzeren constructie laten maken door een professionele constructiewerkplaats? Wij, van De Jong Constructiewerkplaats, helpen u graag verder! Wij zijn al 129 jaar lang een betrouwbare partner in het ontwerp, de fabricatie, de levering én de montage van staalconstructies. Wij leveren zowel halffabricaten als eindproducten in de vorm van staal (/ijzer), RVS en aluminium. Onze geavanceerde machines en vakmensen in de werkplaats zorgen ervoor dat het product van ijzer volledig naar wens gemaakt wordt.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wacht dan niet en vul direct ons online offerte formulier in. Een van onze medewerkers zal op korte termijn met een passend prijsvoorstel komen.

IJzeren constructie van De Jong Constructiewerkplaats

Wij kunnen u helpen met de levering en montage van metaal in allerlei vormen. Onze tekenaars zorgen allereerst voor een duidelijk overzicht van uw wensen en nemen deze mee tijdens het ontwerpen van het product. Dat ontwerp komt vervolgens terecht bij het team dat gelijk aan de slag gaat met de productie. Voor de productie hebben wij meerdere geavanceerde machines staan in onze werkplaats in Dordrecht, die gestuurd worden door de vakmensen uit ons team.

Nadat het metaalwerk, geheel volgens uw wensen, is gefabriceerd kan het vervoerd gaan worden. En daar komt onze ligging van pas; de centraal gelegen werkplaats is makkelijk te bereiken met het vervoer. De montage van het uiteindelijke product is optioneel. Hiervoor hebben wij meerdere montageploegen in dienst, die al meerdere soorten eindproducten bij onze klanten hebben geplaatst.

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol in de productie van een ijzeren constructie óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze medewerkers op. Tot ziens bij De Jong Constructiewerkplaats!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”