De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

IJzeren trap

IJzeren trap kopen? Dat kan bij De Jong Constructiewerkplaats. Wij realiseren trappen, bordessen en andere metaalconstructies voor gemeenten, scholen, bedrijven, industriële organisaties en particulieren. Hierdoor hebben wij een zeer breed portfolio. Voor de fabricage bieden wij vele halffabricaten als eindproducten aan. Ook gaan wij graag met een metaalwerk op maat aan de slag.

Dus bent u op zoek naar een ijzeren trap? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Voordelen van een ijzeren trap

De metaalsoort ijzer is erg sterk. Hierdoor kan een ijzeren trap veel hebben. Bovendien is een trap van ijzer zeer onderhoudsvriendelijk. Hij is nagenoeg onverslijtbaar en gaat daardoor jaren mee. Daarnaast kunt u een trap van deze sterke metaalsoort zowel binnen als buiten inzetten. Binnen past een trap bijvoorbeeld bij een industriële en moderne look. Gebruikt u de trap buiten? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over slijtage. Onze ijzeren trappen kunnen alle weersomstandigheden aan. Ten slotte kunt u door verschillende afwerkingsmogelijkheden u een trap ontwerpen die bij de betreffende binnen- of buitenruimte past.

Ontwerp uw eigen trap

Bij De Jong Constructiewerkplaats gaan we samen met u als klant een trap ontwerpen. Voor ons is geen constructie te gek. Ons team met jarenlange ervaring grijpt elke uitdaging met beide handen aan.

Als eerst gaan wij graag het gesprek met u aan. Tijdens dit gesprek kunt u al uw wensen wat betreft de trap doorgeven. Ook ontvangt u advies van onze vakmensen met jarenlange ervaring. Vervolgens gaan onze professionals in de werkplaats aan de slag om de trap op de ontwerptekening te realiseren. Is uw trap af? Dan komen wij deze bij u leveren en monteren.

Vraag een offerte aan

Meer informatie over een ijzeren trap op maat? Of wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Vul dan online ons offerteformulier in om meer informatie te ontvangen. Onze behulpzame medewerkers zullen u dan zo snel mogelijk verder helpen.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”