De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

IJzerwerk op maat

De Jong constructiewerkplaats is een dynamisch bedrijf in Dordrecht. Met onze kennis, ervaring en ons geavanceerde machinepark, realiseren wij al uw wensen in ijzerwerk op maat. Onze specialisten denken graag met u mee over het ontwerp, de materiaalkeus, de montagetechnieken en de oppervlaktebehandeling. Of het nu gaat om interieur, architectuur, meubels of ambachtelijk smeedwerk, met een tekening op maat vertalen wij uw idee naar een uniek ontwerp. Ons doel is het realiseren van een duurzaam, uniek product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wij zijn uw betaalbare specialist op het gebied van ijzerwerk. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

De Jong constructiewerkplaats – IJzerwerk op maat

Onze expertise komt uit een brede ervaring in de metaalconstructie industrie waardoor wij een grote kwaliteit kunnen garanderen op al het laswerk. Vanwege onze brede ervaring begrijpen wij als geen ander dat een particulier project geen oneindig budget heeft en dat een creatieve kijk op materiaalgebruik en ontwerp vaak erg welkom is. Wij onderscheiden ons in dit vlak. We beginnen met adviseren en meedenken, vervolgens maken we een offerte en pas als dat binnen de wensen en het budget valt gaan we van start.

Waarom dan bij ons?

Vanwege de lascursussen en een sterk netwerk van lokale ondernemers staan wij al jaren bekend als een partij die met u meedenkt en kennis toevoegt aan uw idee om zo tot een top resultaat te komen, voor een scherpe prijs. Onze werkplaats is van alle apparatuur voorzien om kleine tot middelgrote producties te kunnen draaien. Wilt u nog meer informatie twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”