De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Kosten staalconstructie

Bent u op benieuwd naar de kosten van een staalconstructie? Wij geven u graag antwoord. De Jong heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in constructiewerken. Op de Grevelingenweg 12 in Dordrecht ligt onze werkplaats, wat door de centrale ligging het vervoer van de constructies erg gemakkelijk maakt. 

Wat kost een staalconstructie?

Uiteraard zijn de kosten van de staalconstructie geheel afhankelijk van uw wensen. Daarom kunt u direct via onze website een offerte opvragen, zodat we met een passende prijs kunnen komen. Alle staalconstructies voor onze klanten worden in onze eigen werkplaats in Dordrecht gemaakt. Vooraf worden deze eerst door onze eigen specialisten ontworpen en getekend. Dit gebeurt volledig naar de wens van de klanten. Wij vinden het erg belangrijk dat de wensen van onze klanten tot in detail worden uitgewerkt, daarom zijn we erg precies. In het gehele traject staan natuurlijk altijd de kwaliteitsnormen en veiligheidsnormen voorop. Iedereen in het bedrijf is in het bezit van het VCA diploma. Tevens werken wij volgens de richtlijnen van de ISO-9001.

Het is mogelijk om zowel constructies te laten maken in staal, RVS en aluminium. De Jong is een veelzijdig bedrijf wat zowel een staalconstructie kan fabriceren als een constructie in RVS of aluminium.

Meer informatie over de staalconstructie prijzen van De Jong Constructiewerkplaats

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van alle nodige informatie. Tot ziens bij De Jong Constructiewerkplaats!

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”