De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Machine laten bouwen

Zoekt u naar een professionele (en ervaren) organisatie voor een machine laten bouwen? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats zeker aan het juiste adres! Wij zijn al 129 jaar lang een betrouwbare partner in het bouwen van staalconstructies op maat, maar hebben ons daarnaast ook gespecialiseerd in machinebouw. Wij kijken graag op maat met onze klanten mee en nemen hun wensen (en eisen) mee in het ontwerp van de gewenste machine.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen en wilt u dat wij een prijsvoorstel op maat maken? Wacht niet en vraag dan direct (en natuurlijk vrijblijvend) een offerte bij ons aan voor meer informatie.

Machine laten bouwen? De Jong Constructiewerkplaats is uw partner!

In onze goed uitgeruste werkplaats in Dordrecht staat een team van ervaren vakmensen klaar om uw maatwerk machine te produceren. Wij nemen al uw wensen mee in het gehele proces en zorgen ervoor dat het product tot in de detail klopt. Hiervoor gebruiken wij zelf geavanceerde machines, die door onze vakmensen worden gestuurd.

Wij zijn niet slechts actief in de machinebouw, maar realiseren ook de reparatie van bestaande machines en apparaten. Hierdoor kunnen wij de bedrijven van onze klanten het stukje service bieden dat zij verdienen. Daarnaast staat ook de veiligheid van u en uw medewerkers bij ons hoog in het vaandel. Wij gebruiken kwaliteits- en veiligheidsnormen en daarnaast is ook elke medewerker in het bezit van het VCA-diploma. Ook werken wij volgens de ISO-9001-richtlijnen.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een organisatie voor een machine laten bouwen óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze specialisten op. Tot ziens bij De Jong Constructiewerkplaats!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”