De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Machinebouw Dordrecht

Zoekt u naar een bedrijf die u kan helpen in machinebouw Dordrecht? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres! De Jong Constructiewerkplaats is uw betrouwbare partner in de productie, levering en montage van uw gewenste eindproduct. Wij leveren zowel halffabricaten als eindproducten en deze onderdelen worden in de vorm van staal, RVS of aluminium geproduceerd. Onze dienstverlening is erg breed; wij bieden bedrijven constructies, machinebouw, restauratiewerk, hekwerk, trappen & bordessen en andere speciale projecten.

Benieuwd geworden naar hoe wij te werk gaan en/of welke machinebouw kosten wij hiervoor rekenen? Twijfel niet en neem contact met ons op door het formulier op onze website in te vullen.

Machinebouw Dordrecht | De Jong Constructiewerkplaats

Maar waarom zou u voor machinebouw juist voor De Jong Constructiewerkplaats moeten kiezen? Wij ontwikkelen en bouwen verschillende soorten machines, die gebruikt kunnen worden voor diverse markten. De meeste machines worden geleverd in staal, maar ook roestvrij staal (RVS) behoort tot de mogelijkheden die wij onze klanten bieden. Daarnaast werken wij met verschillende soorten materialen en technieken, waardoor machines tot in de details door de klant kunnen worden samengesteld. Hierdoor zijn wij, in tegenstelling tot vele concurrenten, erg flexibel in de machinebouw.

Wij zijn niet slechts actief in de machinebouw, maar realiseren ook de reparatie van bestaande machines en apparaten. Hierdoor kunnen wij de bedrijven van onze klanten het stukje service bieden dat zij verdienen. Daarnaast staat ook de veiligheid van u en uw medewerkers bij ons hoog in het vaandel. Wij gebruiken kwaliteits- en veiligheidsnormen en daarnaast is ook elke medewerker in het bezit van het VCA-diploma. Ook werken wij volgens de ISO-9001-richtlijnen.

Neem contact op met De Jong Constructiewerkplaats!

Heeft u nog vragen over onze machinebouw Dordrecht? Twijfel niet en neem contact met ons op! Via onze website kunt u ook vrijblijvend het offerte formulier invullen. Wij maken dan een prijsopgave op maat en zullen snel contact met u opnemen.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”