De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Machinebouw Gorinchem

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij de machinebouw Gorinchem? Wij, van De Jong Constructiewerkplaats, helpen u graag verder! Wij zijn actief in de productie, levering en montage van uw gewenste eindproduct. Wij leveren zowel halffabricaten als eindproducten en deze onderdelen worden in de vorm van staal, RVS of aluminium geproduceerd. Onze dienstverlening varieert enorm; wij bieden bedrijven constructies, machinebouw, restauratiewerk, hekwerk, trappen & bordessen en andere speciale projecten.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en/of welke prijzen wij hanteren? Wacht niet en neem direct contact met ons op. Een van onze medewerkers helpt u graag verder!

Machinebouw Gorinchem | De Jong Constructiewerkplaats is uw partner

Waarom zou u juist voor ons moeten kiezen als het gaat om machinebouw? Wij hebben al jarenlange ervaring in de ontwikkeling en bouw van machines. Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten machines, die gebruikt kunnen worden voor diverse markten. Wij leveren de machines voornamelijk in staal, maar ook een roestvrij stalen machine behoort tot de mogelijkheden. Door het gebruik van verschillende soorten materialen en technieken zijn wij, in tegenstelling tot veel andere machinebouw bedrijven, erg flexibel in uw wensen.

Naast het bouwen van machines kunnen wij ook reparaties aan machines en apparaten realiseren. Zo kunnen wij uw bedrijf dat stukje service bieden dat u verdient. Door het feit dat al onze medewerkers in het bezit zijn van het VCA-diploma en onze werkwijze in lijn staat met de richtlijnen van ISO-9001 kunnen wij ervoor zorgen dat de veiligheid van u en uw medewerkers optimaal is.

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in de machinebouw Gorinchem en/of wilt u meer inzicht in de bijbehorende kosten? Vul dan vrijblijvend het offerte formulier op onze website in. Wij zullen snel contact met u opnemen en hebben een prijsopgave op maat klaarliggen!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”