De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Metaalbedrijf Dordrecht

De Jong Constructiewerkplaats is hét metaalbedrijf Dordrecht voor professionele metaalbewerking. Wij werken voor gemeenten, scholen, bedrijven, industriële organisaties en particulieren. Dit maakt ons portfolio zeer uitgebreid. Wij realiseren trappen, bordessen, constructies, hekwerk en andere metaalwerken op maat. Met ruim 125 jaar ervaring kunnen wij voldoen aan elke vraag.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Professioneel metaalbedrijf Dordrecht – De Jong Constructiewerkplaats

De Jong startte in 1892 als smederij. Inmiddels zijn wij een bekende partij voor metaalwerken in Dordrecht en omgeving. We vervaardigen werken in verschillende materialen, zoals staal RVS en aluminium. Dit doen we voor projecten binnen én buiten.

Wij vinden het belangrijk dat u als klant veel inspraak heeft in het ontwerpproces. Daarom gaan we graag met u om tafel om uw wensen wat betreft metaalwerken te bespreken. Natuurlijk geven wij ook passend advies op maat.

In onze eigen werkplaats worden metaalwerken gerealiseerd. Onze vakmensen voeren het werk zeer professioneel en deskundig uit. Al onze medewerkers beschikken over een VCA-diploma en werken volgens de richtlijnen van ISO-9001.

Metaalwerken van hoge kwaliteit

Ons team van vakmensen kan u helpen bij de realisatie, levering en montage van constructies en onderdelen van metaal. Om te beginnen gaan onze ontwerpers met u in gesprek. Tijdens dit gesprek worden al uw wensen besproken. Zo wordt bijvoorbeeld duidelijk welke metaalsoort geschikt is voor uw project. Nadat alle wensen zijn besproken gaan de ontwerpers aan de slag met een tekening. Wanneer deze voldoet aan uw verwachtingen, gaan de vakmensen op de werkplaats aan de slag. Zij realiseren het metaalwerk. Ten slotte wordt het metaalwerk bij u geleverd en gemonteerd.

Contact – Metaalbedrijf Dordrecht

Op zoek naar een metaalbedrijf in Dordrecht? De Jong Constructiewerkplaats is uw betrouwbare partner. Met ruim 125 jaar ervaring hebben we al vele projecten in de Drechtsteden mogen realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”