De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Metaalbewerking bedrijven

Bent u op zoek naar metaalbewerking bedrijven of wilt u meer informatie over metaalbewerkingsbedrijven? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres! Dé specialist op het gebied van metaalbewerking. Metaalbewerking is de techniek van het bewerken van metalen om individuele onderdelen, assemblages of grootschalige structuren te creëren. Onder deze term vallen weer kleinere processen, zoals bijvoorbeeld constructies. In onze goed uitgeruste werkplaats in Dordrecht staat een team van ervaren vakmensen klaar om uw maatwerk te ontwerpen en produceren. 

Bent u op zoek naar meer informatie over metaalbewerking? Twijfel niet en neem gerust even contact met ons op.

Metaalbewerking bedrijven | De Jong staat voor u klaar!

Maar waarom zou u nou juist voor De Jong Constructiewerkplaats moeten kiezen? Wij leveren meerdere diensten waar metaalbewerking voor bedrijven bij komt kijken. Enkele voorbeelden hiervan zijn constructiewerken, machinebouw en andere speciale projecten. Ons breed assortiment bestaat uit zowel halffabricaten als eindproducten en wordt geleverd in de vorm van staal, RVS en aluminium. Ons team bestaat uit vakmensen in design, productie, levering en montage van de uiteindelijke eindproducten. Naast de deskundigheid van ons team beschikken wij ook over de zeer geavanceerde machines, die ervoor zorgen dat uw eindproduct tot aan de millimeter klopt. De perfectie zit hem namelijk in de details en dat is waarom wij werken met grote precisie.

Daarnaast staat natuurlijk de kwaliteit en de veiligheid van het eindproduct bij ons op nummer één. Al onze medewerkers zijn daarom in het bezit van het VCA-diploma. Ook werken wij altijd volgens de ISO-9001-richtlijnen om zo een eindproduct van hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Ons team van vakmensen staat dus altijd voor u klaar; ongeacht of het voor het ontwerp, de productie of de montage is.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over metaalbewerking bedrijven? Of wilt u de kosten voor een bepaalde constructie op maat inzichtelijk maken? Vul ons online offerte formulier in om meer duidelijkheid te krijgen. Wij zullen vervolgens snel contact met u opnemen voor een afspraak! De Jong Constructiewerkplaats is uw betrouwbare partner in metaalbewerking bedrijven!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”