De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Metaalbewerking

Bent u op zoek naar een bedrijf voor metaalbewerking? Dan bent u bij De Jong constructiewerkplaats aan het juiste adres! De Jong is een producent van seriematige metaalbewerking. Van eenvoudig tot hoogwaardig fijnmechanisch bewerken van metaal, in kleine en grote series.

Wat is metaalbewerking?

Metaalbewerking omvat alle verspanende en niet verspanende bewerkingen van alle type metalen, waaronder: staal, aluminium, messing, RVS en koper. Ook het bewerken van de niet vaak voorkomende en high tech metalen, zoals bijvoorbeeld Hastelloy, Monel, Inconel, Titanium (Titaan) is voor ons bekend terrein. Wij zijn uw partner voor alle soorten van metaalbewerking rondom Rotterdam. Lees hier meer over onze diensten.

Zelfs op lastige plekken is De Jong Constructiewerkplaats in staat om aan uw vraag te voldoen. Ons ontwerpteam kan door jarenlange ervaring de meest complexe situaties aan. Samen met u kijken wij, van De Jong Constructiewerkplaats, naar de beste oplossingen en deze moeten natuurlijk aan uw wensen voldoen.

Deskundig en precies – De Jong Constructiewerkplaats

Ons bedrijf  beschikt over een uitgebreide werkplaats. Zodra wij een project starten werken onze lassers deskundig en precies. Waar wij mee beginnen is met een gesprek waarin wij alle informatie geven die u nodig heeft. We zorgen ervoor dat het project volledig naar wens wordt afgeleverd. Daardoor kunnen wij u verzekeren van een perfecte oplossing. Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn. Bijvoorbeeld met het ontzorgen met marinisatie, hekwerken, balkon frames, terras overkappingen en las-constructie werk.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor metaalbewerking? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Contact

Neem via de knoppen op deze pagina contact op met ons. Daar is de mogelijkheid om een formulier in te vullen. Ook kan u kiezen om direct contact op te nemen via de weergegeven contactgegevens. Wij ontvangen u graag om uw wensen rustig door te bespreken.

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”