De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Meubels hout en staal Dordrecht

Meubels hout en staal Dordrecht op maat laten maken? Bij De Jong Constructiewerkplaats bij u bij het juiste adres. Wij zijn sinds 1892 een betrouwbare partner voor constructies gemaakt van staal, aluminium en RVS. De Jong Constructiewerkplaats maakt meubels van hoogstaande kwaliteit, tegen een betaalbare prijs.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Voor alle vragen kunt u bij ons terecht. Zowel bij grote als bij kleine vragen.

Meubels hout en staal Dordrecht speciaal voor u op maat gemaakt

De Jong Constructiewerkplaats beschikt over een goed uitgeruste werkplaats, gevestigd in Dordrecht. Dagelijks zetten onze medewerkers zich met veel plezier in voor alle soorten meubels. U kunt uw meubel bij ons laten maken met hout en staal. Wij zorgen er graag voor dat uw meubel precies wordt ontworpen zoals u het graag heeft. Service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Samengevat is De Jong Constructiewerkplaats de partij die u zoekt.

Breng een industriële sfeer in huis

Wij vervaardigen uw meubels uit de beste houtsoorten. De combinatie van hout en staal, zorgt voor een robuuste uitstraling. Deze is daarnaast extra stevig.Wij maken graag gebruik van duurzame en diverse houtsoorten. Ook een eigentijdse en unieke sfeer in huis? Dankzij ons kan dat!

Over ons

De Jong Constructiewerkplaats produceert een breed gamma aan halffabricaten op klant specificatie. Ook in eindproducten. In onze goed uitgeruste werkplaats in Dordrecht staat een team van ervaren vakmensen klaar om uw maatwerk te produceren. Hierna kunnen producten op locatie geplaatst worden door onze montageploegen. Zodoende helpen wij u waar nodig.

Contact

Bent u op zoek naar diverse meubels hout en staal? Wij, van De Jong Constructiewerkplaats, hebben een gepaste oplossing op maat. Neem snel en eenvoudig contact met ons op via onze website. Of klik op de button hiernaast. Onze medewerkers helpen u graag verder in een persoonlijk gesprek. Kortom, bij De Jong Constructiewerken moet u zijn!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”