De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Montagebedrijf staalconstructie

Bent u op zoek naar een montagebedrijf staalconstructie? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats helemaal aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om het monteren van een staalconstructie, maar we kunnen nog veel meer! Ook helpen wij u graag bij het ontwerp van de constructie en produceren wij deze in onze eigen werkplaats. We zijn gevestigd in Dordrecht, maar bedienen klanten door het hele land.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Montagebedrijf staalconstructie | De Jong Constructiewerkplaats is uw partner!

De Jong Constructiewerkplaats beschikt over een goed uitgeruste werkplaats, gevestigd in Dordrecht. Dagelijks zetten onze medewerkers zich met veel plezier in voor allerlei soorten constructies. U kunt uw constructie laten maken van verschillende soorten materiaal, denk aan staal, RVS of aluminium. Wij zorgen er graag voor dat de constructie precies wordt ontworpen zoals u het graag heeft. Service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel!

Vind u het lastig om zelf te bepalen wat voor soort constructie u nodig heeft? Geen probleem, wij denken graag met u mee! Dankzij onze jarenlange ervaring in deze branche weten wij precies hoe we elke constructie op de juiste manier moeten vormgeven.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Tot ziens bij De Jong Constructiewerkplaats!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”