De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

RVS constructiebedrijf

Als u op zoek bent naar een RVS constructiebedrijf, dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats helemaal aan het juiste adres! Wij zijn al 129 jaar lang een betrouwbare partner voor levering en montage van constructies, machines en onderdelen in staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma van zowel halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook; u bent bij ons aan het juiste adres!

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of bijbehorende dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij geven u graag meer informatie.

RVS constructiebedrijf | De Jong Constructiewerkplaats is uw partner!

Maar waarom zou u nou juist uw product van roestvrij staal bij ons afnemen? In onze goed uitgeruste werkplaats in Dordrecht staat een team van ervaren vakmensen klaar om uw maatwerk te produceren. Wij nemen al uw wensen mee in het gehele proces en zorgen ervoor dat het product tot in de detail klopt. Hiervoor gebruiken wij geavanceerde machines, die door vakmensen worden gestuurd. Vervolgens kunnen wij de producten ook op uw bedrijfslocatie plaatsen met de hulp van onze monteurs.

En dat is waar wij, in vergelijking tot andere constructeurs, waarde aan hechten: een goede service. Wij proberen het u zo makkelijk mogelijk te maken door u volledig te ontzorgen. Daarnaast staan ook de kwaliteits- en veiligheidsnormen bij ons hoog in het vaandel; al onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA-diploma en onze werkwijze staat in lijn met de ISO-9001.

Neem contact met ons op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een RVS constructiebedrijf? Vraag dan vrijblijvend een offerte via onze website aan. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en zullen snel met een passend prijsvoorstel komen. Tot ziens bij De Jong Constructiewerkplaats!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”