De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

RVS Dordrecht

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij RVS Dordrecht? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats zeker aan het juiste adres! Al meer dan 127 jaar lang zijn wij een betrouwbare partner in het ontwerp, de fabricatie, de levering en de montage van constructies. Wij leveren zowel halffabricaten als eindproducten in de vorm van staal, RVS en aluminium. Onze geavanceerde machines en vakmensen in de werkplaats zorgen ervoor dat het product in roestvrij staal volledig naar wens is.

Wilt u meer informatie over onze producten of dienstverlening? Twijfel niet en neem gerust even contact met ons op.

RVS Dordrecht | De Jong Constructiewerkplaats kan het u bieden!

Maar waarom zou u nou juist uw product van roestvrij staal bij ons afnemen? In onze goed uitgeruste werkplaats in Dordrecht staat een team van ervaren vakmensen klaar om uw maatwerk te produceren. Wij nemen al uw wensen mee in het gehele proces en zorgen ervoor dat het product tot in de detail klopt. Hiervoor gebruiken wij geavanceerde machines, die door vakmensen worden gestuurd. Vervolgens kunnen wij de producten ook op uw bedrijfslocatie plaatsen met de hulp van onze monteurs.

En dat is waar wij, in vergelijking tot andere constructeurs, waarde aan hechten: een goede service. Wij proberen het u zo makkelijk mogelijk te maken door u volledig te ontzorgen. Daarnaast staan ook de kwaliteits- en veiligheidsnormen bij ons hoog in het vaandel; al onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA-diploma en onze werkwijze staat in lijn met de ISO-9001.

Meer informatie over De Jong?

Heeft u nog vragen over RVS Dordrecht of wilt u meer informatie over het bijbehorend kostenplaatje? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het online formulier op onze website. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”