De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

RVS trapleuning

Op zoek naar een (buiten) trap op maat met een RVS trapleuning? De Jong Constructiewerkplaats levert verschillende trappen en bordessen op maat. Daarbij heeft u keuze uit diverse materialen. RVS, hout, aluminium en staal. Of liever een combinatie van deze materialen? Met behulp van één van onze specialistische medewerkers kunt u uw wensen uitvoerend bespreken. Ook kunt u deelnemen aan het ontwerpproces. Wij zijn een veelzijdig bedrijf gespecialiseerd in diverse constructies.

Advies ontvangen over RVS trapleuning? Dat kan! Bel vrijblijvend met één van onze medewerkers voor een advies op maat, via 078-6163936.

Uitstekende ligging

Dankzij onze centrale ligging in Dordrecht zijn we snel bij u ter plaatse. Vanuit Dordrecht reizen we eenvoudig door heel Nederland. Zo kunnen wij u optimaal bedienen. Door ons goed uitgeruste constructiewerkplaats kunnen wij alle producten voor u op maat maken. Daarnaast bestaat het team uit betrokken en creatieve medewerkers die u bij ieder idee verder helpen.

RVS trapleuning

RVS staat voor roestvrij staal, en is een mengsel van ijzer, chroom, nikkel en koolstof. De oxidelaag van roestvast materiaal sluit het onderliggende materiaal goed af. Daardoor wordt verdere roestvorming  voorkomen of vertraagd. De weerstand tegen corrosie blijft dan ook consistent.

Meer informatie over de materiaalsoort RVS? Neem vrijblijvend contact op.

Wanneer u kiest voor een trap met een RVS trapleuning bent u al snel verzekerd van een hoogwaardig product met een hoge economische levensduur.

Trappen op maat

De Jong Constructiewerkplaats produceert en fabriceert naast trappen ook bordessen op maat. Wij leveren verschillende trappen inclusief een RVS trapleuning. We leveren de trap bij u af of plaatsen deze op de gewenste locatie. Heeft u nog vragen over een (buiten) trap op maat? Vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie op via onze website. De Jong Constructiewerkplaats is u snel van dienst! Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”